onsdag 23. juni 2010

Hvem er en tosk?

Jerry Seinfeld sier at Lady Gaga er en tosk, og at han hater henne. Dette skjedde etter at hun hadde blitt plassert i VIP-losjen hans under en baseballkamp.

Det kommer ikke frem av VGs artikkel at Seinfeld gav denne kommentaren som en spøk. Så hvem er tosken? Seinfeld for å ha sagt det, Lady Gaga, eller VGs journalist for å skape en sak ut av dette?

5 kommentarer:

  1. Hvis du gir fingeren til et pressekorps og ikke forventer reaksjoner, så er du en tosk. Og forresten... Seinfeld er en komiker.

    SvarSlett
  2. Ja, han er en komiker, så jeg skjønte at han hadde sagt det som en spøk, før jeg leste den artikkelen VG refererte til, men det er tydelig at VG ønsker å lage en sak ut av dette, og velger derfor å fremstille det som om han faktisk mener det.

    SvarSlett
  3. Hadde det bare ikke vært for den sitatstreken i overskriften, så kunne jeg vært enig. Sparsomt med detaljer.

    SvarSlett
  4. Jeg synes det er litt pussig, det Seinfeld kalte henne var "a jerk", som på ingen måte kan oversettes til tosk. Det er vel mer i rettning av drittsekk, noe som er en passende beskrivelse på oppførslen hennes.

    Ikke det at jeg forventer stort av VG lenger, selvsagt.

    SvarSlett
  5. Hm, spøk eller ikke, "Lady" gaga er 100% et kommersielt produkt, designet bevist med dine barns lommepenger i tankene. Og folk sluker hele dritten rått, jævla saueflokkmentalitet; BÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH!

    Og Seinfeld fyrer oppunder denne kommersialismen... Mannen er milliardær folkens, tror dere virkelig folk gir han penger frdi han er så snill og/eller morsom??? Nei, han får penger fordi han kan ordne nye inntekter for andre.

    Står det i VG eller Dagbladet, kan du regne med det enten er rent oppspinn eller at sannheten er langt fra det du blir fortalt. De er begge utelukkende reklamehefter på linje med de småkatalogene som dumper ned i postkassen av og til.

    SvarSlett