onsdag 23. juni 2010

Lettlurte nordmenn

To kvinner ble utsatt for svindel av en hyggelig franskmann. Det burde ringt et par bjeller her. Franskmenn er kjent for å være arrogante, så når noen er ekstra hyggelige og hjelpsomme, så er noe galt.

2 kommentarer:

  1. På samme vis som franskmenn er kjent for å være arrogante, så er nordmenn kjent for å være lettlurte. Men jeg møter stadig på nordmenn i utlandet som er direkte ufyselige, og snakker nedlatende om stedet de besøker, samtidig som de forventer spesialservice. Jeg har endog vært vitne til en herre fra Trøndelag som forlangte å bestille pølser og øl på sitt eget morsmål (trøndersk) på en liten restaurant i det sørlige Frankrike. Da dette ikke førte frem, forlot han stedet rasende og spyttende, mens vi ved det andre bordet gjorde oss små og forsøkte å legg lokk på vår egen nasjonalitet. Nå er jo denne episoden noe spesiell, men har som sagt opplevd mye rart med nordmenn på tur i utlandet.

    SvarSlett
  2. Ja, nordmenn er vel kjent for å være både lettlurte og ufyselige i utlandet. Hvor naive nordmenn er, merket jeg selv når jeg flyttet ut av Norge. Det er en helt annet holdning til ting, og man stoler ikke like mye på ukjente som man gjerne ville ha gjort i Norge.

    SvarSlett