søndag 20. juni 2010

Seileruniformer

Vernepliktige i Sjøforsvaret er lei av å bli sammenlignet med Donald Duck, og vil ha ny permisjonsuniform.

Donald Duck går som kjent i en seileruniform, men å si at den ligner på permisjonsuniformene til vernepliktige i Sjøforsvaret blir ikke helt rett. Tror ikke at en ny uniform vil endre noenting, og vil bare være bortkastede penger.

4 kommentarer:

  1. "men å si at den ligner på permisjonsuniformene til vernepliktige i Sjøforsvaret blir ikke helt rett. Tror ikke at en ny uniform vil endre noenting, og vil bare være bortkastede penger."

    Erh-..Joda, ser man har fakta på plass.

    SvarSlett
  2. Hva har dette med fakta å gjøre?

    Ligner den på Donald-uniformen? Nei.
    Vil folk slutte å komme med Donald-bemerkninger om den skiftes ut? Nei.
    Er det derfor bortkastede penger, hvis grunnen til å skifte den er på grunn av at man mener svarene på de to spørsmålene over er ja? Ja.

    SvarSlett
  3. "Ligner den på Donald-uniformen? Nei.
    Vil folk slutte å komme med Donald-bemerkninger om den skiftes ut? Nei."

    Si meg, er du helt stein, stokke blind?!? Det eneste som skiller disse to uniformene er at soldatene bruker bukser, og at fargene er litt annerledes!
    Og SELVFØLGELIG vil folk slutte å komme med sånne tåpelig Donald-vitser, når uniformen ikke minner noe som helt på Donald i det hele tatt! Det er sånn som med barnslige rimevitser, "Flode, Flode med tyttebær på hodet!" Den reglen der biter kanskje ikke noe spesielt hardt på deg når du heter Morten...

    Og siste. Det er bortkastede penger å bruke penger på å forandre uniformen. Men så har Hæren brukt en god del ressurser på å forandre fargen på dressuniformen fra grønn til gråblått. Så ledelsen har tydeligvis noen penger de kan bruke på klær.

    SvarSlett
  4. Nei slutt da var sleit da ut en Donald uniform selv i Marinen at noen kom med en kvakk kvakk her og der var bare en solvfolge, er syl gutta i marinen litt pinglete fortiden?

    SvarSlett