tirsdag 15. juni 2010

Streik igjen

Vekterstreiken opptrappes, og flere flyplasser blir nå rammet på grunn av nedsatt bemanning. I tillegg kan flere minibanker gå tom for penger, og folk oppfordres derfor å betale med kort.

Siden jeg skal fly til og fra Gardermoen første helgen i juli, så håper jeg denne streiken ikke blir så langvarig, selv om jeg i utgangspunktet støtter streikende.

2 kommentarer:

  1. Vi håper nok alle at det kan bli en løsning snart på streiken. Uheldigvis er det uunngåelig at tredjepart blir rammet i en streik. Ingen jobber i et vakuum.
    For ørvig vil jeg bare opplyse om at dette er faktisk første gang vektere streiker på egen overenskomst, og håper folk vil ha forståelse for at vi synes vi fortjener bedre lønn. Med en grunnlønn på 134 kr time, nattetillegg på 20 og helgetillegg på 40 kr..... arbeidstiden er til alle døgnets tider (vi har ikke skift tillegg) og mange ansvarsfulle oppgave. Alt vi ønsker er en lønn vi kan leve av.

    SvarSlett
  2. Er enig at det ikke er så veldig bra, etter norsk lønn.

    Kunne vært verre. Hadde du jobbet i Storbritannia, hvor det tross alt ikke er så mye billigere å leve, måtte du ha klart deg på minstelønn, som er 55 kroner timen, hvis du hadde jobbet som vekter.

    SvarSlett